Izdvajamo

Gorenje Samostalna mašina za pranje veša W9845I


Adm. zabrana na 10 meseci: 73350,00 RSD
Gotovinsko plaćanje: 55012,50 RSD
Cena / kg:
Opis

Opis proizvoda

Kapacitet: 9 kg
Broj obrtaja centrifuge: 1400 obrt/min
Energetski razred: A+++-20% – 50% niža potrošnja električne energije od A energetskog razreda
31 program
SensoCare tehnologija
Perfekcija u pranju
SensoCare tehnologija će se pobrinuti za sve vrste tkanina koje se peru na najbolji mogući način. Ona uvek donosi optimalnu kombinaciju temperature i količine vode, vremena, i brzine obrtaja. Ukoliko se međutim, vaš veš mora posebno tretirati, pamučna ili sintetička vlakna programi se mogu podesiti sa posebnim načinima pranja i funkcijama. NormalCare bira optimalnu kombinaciju svih parametara za svako punjenje veša; TimeCare smanjuje vreme pranja; AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje u ciklusu; a EcoCare je energetski najefikasniji način pranja.
 
Efikasan i okolini prihvatljiv PowerDrive motor
Sigurniji, tiši i efikasniji motor mašine za pranje veša.
Generacija mašina za pranje veša sa 1600 obrtaja centrifuge u minutu i punjenjem od 9 kg ima ugrađen izuzetno efikasan elektronski upravljan motor, koji je u svom radu u poređenju sa standardnim kolektorskim motorom pouzdaniji i izuzetno tih. Minimalna potrošnja električne energije i lakše preuzimanje većih opterećenja odražava se u njegovom dužem životnom veku. Motor je izuzetno efikasan, jer u najkraćem vremenu razvije najveću snagu okretanja.
 
TotalWeight kontrola
Superiorni rezultati pranja bez obzira na količinu veša
Senzor podešava sve parametra pranja shodno količini veša koja se nalazi u bubnju. Ovo omogućava optimalno korišćenje energije i vode, kraće pranje, omogućava i tihi i mirni rad mašine, i produžava njen životni vek. Puna korpa veša, biće oprana i mirisna.
 
StainExpert
Stručnjak koji se suočava sa mrljama
Za efikasno odstranjivanje fleka više nije potrebna visoka temperatura ili dodatno tretiranje veša pre pranja. Idealna kombinacija temperature, vremena i vode će automatski odstraniti četiri tipa najtvrdokornijih fleka: voće (narandže, paradajz sos); organske fleke (masnoće, puter, jaje, trava); vino (tamni voćni sokovi, boja); i kafa (čaj, jogurt, pasta, šminka). Funkcija StainExpert je dostupna u Superior liniji mašina za pranje veša.
 
SpaDrum
Potpuna briga za veš
Bubanj SensoCare mašine za pranje veša je izrađen od nerđajućeg čelika najboljeg kvaliteta sa izuzetno glatkom površinom. Zbog toga, veš je pažljivo opran, ispran i iscentrifugiran bez ikakvog oštećenja.
 
9 kg XXL kapacitet
Izuzetno prostran bubanj omogućava optimalno pranje veće količine veša, čak do 9 kg.
Izuzetno prostrani bubanj omogućava optimalno pranje veće količine veša, čak do 9 kg. Zahvaljujući otvoru vrata prečnika 34 cm, koja se otvaraju do ugla 180°, punjenje i pražnjenje bubnja je uveliko pojednostavljeno, pogotovo kada želite oprati posteljinu ili neke druge velike komade veša. Kod boljih modela kod otvaranja vrata bubanj se osvetli, što olakšava pregled nad vešom u unutrašnjosti bubnja.
 
SoftSound operacije, akustični signali za bolje korisničko iskustvo
 
SterilTub
Rešenje za prijatni miris opranog veša.
 
 
Efikasno natapanje QuickWet
Izuzetno brzo natopljen veš i kraće trajanje programa.
 
Dugotrajni DuraHeat grejač
Siguran i izdržljiv grejač
 
 
Sistem za uštedu deterdženta - DetergentSaving
 
 
Kontrola stabilnosti
 
//

Kategorije