Izdvajamo

One Touch Plasma M zidni nosač za TV (32″ – 47″)

Slika nije pronađena!

Adm. zabrana na 10 meseci: 5370,00 RSD
Gotovinsko plaćanje: 4027,50 RSD
Cena / kg:
Opis

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″ – 47″
Težina TV-a: do 50kg
VESA max do: 400 x 300
Nagib: +/- 20°
Udaljenost nosača od zida: 10 cm

Metalni nosač crne boje koji poseduje sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a.
Izuzetno robustan zidni TV nosač, pogodan i za plasma televizore do težine 50 kg.

One Touch Plasma M nosači za TV imaju izuzetno snažnu i stabilnu konstrukciju i uglavnom se koriste za postavljanje kako težih, tako i lakših televizora na zid, s tim da mora da se vodi računa da težina ne prelazi 50 kg.

Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV držaču daje široku paletu primene u svim prostorima gde je potrebno da televizor stoji na većoj visini (kao što su cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i ostali javni prostori).

Ono što je jedinstveno za ovaj model je patentirani mehanizam za poluautomatsko podešavanje. Već sa jednim laganim dodirom možete TV postaviti u različite položaje tj promeniti mu nagib. Tako ćete lako i brzo postaviti televizor u željenu poziciju u odnosu na Vaše potrebe.

One Touch Plasma M nosači za TV imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a, pa su pogodni za postavljanje televizora na mesta gde bi takva opasnost mogla da postoji.

One Touch Plasma M nosači za televizore u svojoj kutiji poseduju Fischer tiplove za montažu. Sada je montaža u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…) potpuno bezbedna.

Postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove, kao i za gips karton ploče, tako da na zidni TV nosač nije poželjno stavljati televizore veće težine (od 35-40 kg).

Postavkom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u montažu televizora na bilo koji tip zida (pa i na zid napravljen od gips karton ploča).

Kategorije