Izdvajamo

FOTO APARAT NIKON S3400


Adm. zabrana na 10 meseci: 16060,00 RSD
Gotovinsko plaćanje: 12045,00 RSD
Cena / kg:
Opis

Tanak stil: poseduje vitko telo debljine 20,5 mm sa dodatnom pažnjom posvećenom detaljima dizajna, tako da fotoaparat sve vreme možete da držite i nosite sa sobom.

CCD senzor slike sa 20 megapiksela:omogućava vam da snimite izvanredno detaljne slike, kreativno isecate fotografije i napravite izuzetna uvećanja veličine postera.

Širokougaoni NIKKOR objektiv sa 7x optičkim zumom (26–182 mm): od grupnih snimaka do krupnih planova, ovaj objektiv nudi izvanrednu preciznost i oštru rezoluciju, tako da sa lakoćom možete snimiti sve važne trenutke.

Smanjenje zamućenja pri pokretu:kompenzuje pokrete fotoaparata i subjekta kako bi se obezbedili oštri snimci čak i subjekata koji se izuzetno brzo kreću.

Snimanje jasnih HD video zapisa: trenutno i u visokoj definiciji snimite trenutke u pokretu, zahvaljujući namenskom dugmetu za snimanje filma.

LCD ekran veličine 6,7 cm (2,7 in.) : bez obzira na to da li snimate pod jakim sunčevim svetlom ili u uslovima slabog osvetljenja, veliki LCD ekran sa podešavanjem svetline nudi jasno snimanje i reprodukciju.

Sistem za pametni portret: snimite savršene portrete svaki put. Tajmer za osmehomogućava snimanje kada se osoba koju fotografišete osmehne; Funkcija za otklanjanje treptaja vas upozorava kada je neko zatvorio oči; Korekcija tena ujednačava tonove kože kako bi se dobila koža glatkog izgleda;Korekcija efekta crvenih očiju ispravlja neprirodnu boju očiju izazvanu blicem; a opcijesvečanog retuširanja vam pomažu da portreti izgledaju privlačnije.

Meni za retuširanje: poboljšajte fotografije na licu mesta pomoću širokog opsega efekata filtera. Primeri obuhvataju opcije kao što je „Izbor boja“, koja konvertuje vašu sliku u monohromatsku, a zatim dodaje boju po vašem izboru, dok „Zvezdasti filter“ dodaje zvezdasti efekat na svetle objekte.

18 režima scene: automatski optimizuju postavke fotoaparata za popularne stilove, efekte i lokacije za fotografisanje. Napravite odlične snimke jednostavnim izborom režima koji odgovara situaciji u kojoj snimate.

AF sa praćenjem subjekta: snimite oštre snimke subjekata koji ne mogu ili neće da stoje mirno. AF sa praćenjem subjekta omogućava da fokus fotoaparata ostane na izabranom subjektu, čak i kada se on kreće.

Bežični prenos: kompatibilno sa Eye-Fi X2 (ili novijim) karticama. Prenesite digitalne fotografije (u JPEG formatu) direktno na pametni uređaj ili računar i iskoristite prednosti Nikon usluge za deljenje fotografija na mreži.

EXPEED C2 sistem za obradu slike:obezbeđuje poboljšano snimanje filma, performanse visoke osetljivosti i maksimalan kvalitet slike.

Kategorije